Bronchitis hostepiller til børn

 • Klinikker

Hjem »Hoste» Bronchitis hostepiller til børn

"Kager" hoste.

svar:

Nicole

Velkommen! kager påføres ikke på halsen, men på brystet.
.En god behandling for bronkitis (et hvilket som helst stadium):
Skal tage 2 el. skeer af mel, 2st. ske sennep (tør), 2st. skeer af vegetabilsk olie, 1.. ske af vodka, 1. en ske med honning, bland alt godt, lav en kage, og to er bedre. Komprimering af gasbind, bomuldsuld, cellofan og tortillas skal lægges på brystet og tilbage i 3-4 timer, da det bliver rødt og begynder at brænde, fjern kagen og cellofan, lad kun gaze være med bomuld, indtil kroppen er helt afkølet.
Denne opskrift hjælper selv med kronisk bronkitis.
.Bør hjælpe og en yderligere løsning -2 Art. ske hvidløg blandet med 100 gram smør og gnid denne blanding i benene på benene om natten, og brug derefter x / bom. sokker. Tro mig, jeg rejste børn og børnebørn

Alexandra Valevich

Nå, min mor som barn lagde en flad kage lavet af honning og mel med sennep på ryggen, og hvis brystet varmer godt. Men jeg ved ikke, om det er muligt for et lille barn at gøre det, fordi det er muligt at brænde huden, skal du først kontakte lægen først.

d.lucia

I almindelighed, når en host ikke overgår i lang tid, er der ordineret antiallergiske lægemidler (konsulter en børnelæge). Jeg ved ikke om flade kager, men vi blev ordineret et kålblad, skold det med kogende vand og derefter pakket det på barnets bryst (naturligvis ikke varmt) og luk det op, helst i frokosttid

Arsen Korkotadze

Du kan, hvis der ikke er allergi over for honning. Vi gjorde sådan en kage til vores datter. 1 spiseskefuld honning, vegetabilsk olie. tør sennep, alkohol eller vodka, hvor meget mel vil tage. Varm honningen og smør lidt på forhånd, lav en flad kage og bryst natten over. Det opvarmes meget godt, og babyen sover godt om natten.

Olga X

Rugmel, en lille vodka og honning, lav en tortilla og på brystet, fix for natten, næste. natkålblad + honning, spred honning på brystet med et kålblad med en konveks side, skære tykke årer. Alle gør, hvis der ikke er nogen varme. Indånding med eukalyptus, coltsfoot, kamille. Eller te er bare ikke særlig koncentreret med coltsfoot og honning. I almindelighed, når pludselig (Gud forbyder) det bliver syg, når det er ældre, hjælper mælk med salvie meget. 1. c. loger. salviehælde 1 el. varm mælk, giv infusion i 20-25 minutter, stamme, du kan tilføje en lille honning (hvis du ikke er allergisk) om natten, før du sover, drik i små sip. Fremragende hjælp-kontrolleret. Skynd dig godt.

Bare lana

1) Det er nødvendigt at blande honning, vegetabilsk olie og mel ligeligt. Bland alt - det vil vise dejen, det er nødvendigt at danne en kage fra den. Denne kage skal lægges på gasbind og lægge på brystet, på toppen af ​​et stykke polyethylen og et lag af bomuld. Alt dette retter sig som en komprimering. Normalt før sengetid, cirka to timer. 2) Tag naturlig honning, læg den på et linnedserviet og derefter - på patientens bagside. Top med pergamentpapir og sæt et varmt tørklæde på. Denne honning komprimere skal gøres om natten (flere procedurer). Det er en meget effektiv behandling for hoste hos både voksne og børn. Honning er bedre at tage et lindetræ - det er mindre sandsynligt at forårsage allergi og irritation. Gnid babyen med en speciel masse af Vitaon baby. 3) Forbered Mos kartofler, ved hjælp af vodka i stedet for smør og mælk. Varm blandingen i en plastikpose, pakk den i en serviet, der giver form af kager. Komprimer feste til brystet og en anden til bagsiden, luk et tørklæde eller et varmt tørklæde. Fjern når køligt. Således opvarmes du babyen, og samtidig kommer ingredienserne ikke direkte på huden. Sådan komprimering kan gøres et par gange om dagen. 4) Oliekomprimering med vedvarende hoste kan laves af almindelig vegetabilsk olie. Olien opvarmes i et vandbad, et håndklæde eller et tykt serviet dyppes ind i det, og patienten er viklet rundt om kroppen uden hjerteområdet. Over kompressen indpakket med pergament, papir til et komprimerings- eller sporpapir (ikke polyethylen!), Indpakket med et håndklæde og et varmt tørklæde. Denne komprimering kan efterlades natten over eller fjernes efter et par timer. 5) Det gamle værktøj til alle former for kompresser - cottage cheese. Fra det kan du lave en komprimering. Lav en komprimering, du skal nøje følge instruktionerne. Til at begynde med skal cottage cheese (med fedtindhold og enhver kvalitet) være lidt opvarmet. På ovnen kan det ikke gøres. Det er bedre at sætte det på et varmt batteri eller i en køleovn. Når det bliver varmt, tilsæt en spiseskefuld naturlig honning pr. 100 g kogeost og bland godt. Tag nu et køkken eller linned håndklæde og påfør det et tyndt lag af blandingen. Pak patientens krop med et håndklæde, omgå hjerteområdet. Fra oven omslag med papir til komprimering, så pakkes med en frottéhåndklæde, varm og fast med et bredt uldedørklæde eller et tørklæde. Komprimere lade natten over. 6) Rist gryderet, varm det lidt op, spred det ud på en rød kjole og luk brystet og ryg i 15 minutter. Kom godt i gang!

BUDEGA AF NANAY

Jeg lavede mine egne og meget små kager. Fra: tørre sennep, mel, honning og vegetabilsk olie, dække toppen af ​​posen og bandage med et lommetørklæde. Men det forekommer mig, at det bare hjælper med forkølelse, for at lindre hoste, og hvis du har lungebetændelse i bronkitis, behandles de forskelligt. Jeg tror under ingen omstændigheder vil der være nogen skade.

Hoste kager til børn

Honningkage er anerkendt som den mest effektive metode til at eliminere hoste. I denne sag er det meget vigtigt at starte behandlingen i tide. Brug honningkagen skal være umiddelbart efter hostens angreb begyndte. Du kan forberede dette værktøj på forskellige måder, men honning forbliver den vigtigste komponent. Hvis du allerede bruger et tykt produkt, skal du sætte en honningkande i varmt vand og varme det. Anbring kagen skal være på brystet, men sørg for, at den ikke berører det område, hvor hjertet ligger.

Fordelene

Honningkage er oftest brugt til at behandle host hos unge patienter, da det betragtes som en mild behandling. Men at bruge en sådan populær behandling anbefales ikke i tilfælde, hvor barnet har allergier over for dette biavlsprodukt.

En flad kage lavet af honning har en antiinflammatorisk virkning, den varmes godt. Det er disse egenskaber, der gjorde det muligt at aktivt anvende det populære produkt til behandling af forkølelse. Sådan terapi anses for at være meget enkel og billig. Hver person kan lave en kage, og der er produkter til rådighed til forberedelsen.

Du kan ikke bruge et folkemedicin, når der er en stigning i kropstemperatur, slid, sår i det område, der skal behandles. På tidspunktet for kagen skal du holde proportionerne og sørge for, at barnet ikke bliver brændt. Placer løkken på brystet eller på bagsiden. Forresten er honning ikke den eneste sødme, der bruges til at behandle hoste. Et andet populært stof er helbredes.

Det er kun muligt at tilvejebringe den nødvendige positive virkning fra honningkagen, hvis følgende anbefalinger overholdes:

 1. Før kagerne påføres, er det vigtigt at behandle huden. Til disse formål skal du bruge olie eller flydende nærende creme.
 2. Hvis kagen vil blive installeret på brystet, så er det værd at gøre det i bronchusområdet uden at gå ind i hjertet. Hvis fra bagsiden, så læg den på lungerne.
 3. For at kagen ikke forsvinder, skal den sikres med en bomuldsfilm. Hvis processen udføres med små børn, så kan du bruge et tørklæde. Derefter dækker patienten med et varmt tæppe.
 4. Det er nødvendigt at ligge i 2-3 timer. Når kagen blev fjernet, tørres huden med varmt vand for at fjerne rester.

Læs hvordan man behandler lacunar tonsillitis derhjemme.

Hvilket folkekoncentrationsmiddel kan bruges under graviditeten?

Her kan du se et billede af halsen med catarrhal angina.

Madlavning opskrifter

Hvordan laver man en kage? Forberedelse af en honningkage er meget enkel og hurtig. Honning kan kombinere produkter som salt, mel, sennep. Alle indleverede opskrifter har samme virkning. Valget af den rigtige indstilling bestemmes af de tilgængelige ingredienser i dit køkken.

Honning og salt

For at producere sådanne flade kager skal du tage en dessert ske med honning og salt. For at sikre kagen skal du tilberede et bandage eller en ren klud. Sæt de præsenterede ingredienser i beholderen, bland alt, og sæt derefter pastillerne på bandagen og applicér til brystet. Lad det være natten over, og om morgenen fjern resterne med varmt vand. Efter en sådan komprimering på kroppen kan det være salt, men honningen i løbet af denne tid absorberes perfekt i huden.

Honning og mel

Denne tortillaopskrift eliminerer hoste forårsaget af bronkitis, tracheitis eller lungebetændelse i den indledende fase af udviklingen. Dette værktøj er meget effektivt til at håndtere hvæsende og koger. Til madlavningsværktøjer skal der tages 20 g mel, honning og vegetabilsk olie. Forbered en ren bandage.

Alle ingredienser blandes i en separat skål og får en kage fra dem. Sæt hende i en bandage og fastgør brystet. Opbevar det til 3 timer. Top tilladt at dække det med en pakke. Når kagen er overstået, skal du tørre huden med en fugtig klud.

Sennep og honning

For at lave flade kager skal du bruge vegetabilsk olie, mel, honning og sennep i form af pulver i processen. Alle ingredienser er taget i mængden af ​​spisesked.

Madlavningsprocessen er meget enkel, da alle komponenter blandes i gryden, inden de dannes. Hun lå på brystet eller ryggen. Varigheden af ​​midlerne til at forlade 3 timer.

Honning og kartofler

Denne kage kan bruges selv til behandling af afføring hos små børn. For at forberede værktøjet skal du tage et par kartofler, kog dem i uniform. Skræl det færdige produkt og grind revet. Den resulterende masse kombineres med honning, solsikkeolie og sennepspulver. Alle produkter tager samme andel. Brug derefter kagen på samme måde som angivet i de tidligere versioner. Hold det nødvendigt i 2-3 timer under hensyntagen til organismens individuelle egenskaber.

Fra kartoffelen kan du lave en anden kage. Ligesom i den tidligere opskrift, kog produktet. Skær grundigt uden at fjerne skræl. Tilsæt til den resulterende masse vodka, honning og sennepspulver i lige store mængder. Bland alt grundigt og anbring det på brystet eller ryggen.

Når du har fjernet komprimeringen, skal du undersøge patientens hud grundigt. Hvis du ser rødme, bør varigheden af ​​en sådan procedure reduceres.

Varigheden af ​​en sådan behandling vil være 3-5 dage. Hvis der er en tør og langvarig hoste, har opskrift nr. 3 en større virkning. Når behandlingen og den irriterende hoste er overstået, skal du tage lidt tid til dit barn. Prøv at komponere med ham et eventyr, hvor den magiske honningskage vil besejre den onde og grimme sygdom. Medtag i din historie sådanne tegn som bier, unger og barnet selv. Efter en sådan eventyr vil det være lige interessant for dit barn at lave sådanne manipulationer, og der vil ikke være nogen problemer. Der er mange lægemidler til behandling af narkotika, som også kan blive en del af behandlingen: hostpiller med termopsis til børn, mukaltin (beskrevet her, hvordan man tager det), pastiller, læge til børn og andre.

Videoen - hvordan man laver en hostekage til børn og voksne:

anmeldelser

 • Irina, 34 år gammel: "Barnet havde en meget frygtelig hoste. Jeg forsøgte først beviste apoteker, men der var ingen særlig virkning. Så konsulterede jeg en læge, og han gav nøglen til anvendelsen af ​​honningkager. Vi forberedte afhjælpning af kartofler og honning. Behandlingsforløbet varede i 5 dage. Derefter forbedrede barnets tilstand meget, så nu tager jeg dette middel til min notat. "
 • Antonina, 23 år gammel: "Først behandlede jeg min søn med hoste, som var forårsaget af bronkitis. Men et år senere var jeg selv meget syg. Jeg besluttede også at bruge denne dokumenterede metode. Han virker virkelig. Efter behandling er der let vejret, en tør host bliver til en våd, og trivsel forbedres markant. "
 • Catherine, 37 år gammel: "Da min datter stadig var ung, under hoste sætter jeg altid honningkage med tilsætning af sennepspulver. Jeg gjorde sådanne procedurer for hende og efter dem blev hun bedre. "

Honningkage er en sikker og effektiv måde at fjerne hoste på. Det bruges hovedsageligt til små patienter. Folkemedicin har ingen bivirkninger, da kagen indeholder naturlige ingredienser. Det eneste er at omhyggeligt bruge det til børn, der er allergiske over for honning. I hjemmet kan du også lave hostedråber. Her kan du se opskriften. Derudover hjælper indåndinger med at helbrede hoste. På linket finder du oplysninger om, hvordan du laver en løsning til indånding af hoste til børn.

Hoste kager til børn

Hver mor ønsker at helbrede hendes barn mod hoste, mens de bruger så lidt som muligt af stoffer. Især når det er et tilbageværende fænomen efter en sygdom. I sådanne tilfælde vender forældre ofte til populære behandlingsmetoder. Og en af ​​de mest effektive af disse metoder er at helbrede et barn fra en langvarig stor hoste for at gøre ham til en medicinsk kage.

Hostebehandling flatbread er en slags blid kompress, der er tilladt for børn fra fødslen. Oftest anvendes denne behandlingsmetode til meget små børn eller i nærvær af allergier over for sennepplaster.

Afhængigt af de ingredienser, der anvendes i fremstillingen, er hostekager:

Hoste kager af enhver art bør indstilles og overholde disse regler:

 1. Huden skal fremstilles ved at børste den med olie eller flydende nærende creme.
 2. Forreste skal lægen placeres i bronchusområdet uden at gå til hjerteområdet og fra bagsiden - placeret på lungerne.
 3. For at sikre kagen skal du pakke kroppen med en bomulds ble, især til meget små børn, så med et varmt tørklæde og dække barnet med et tæppe.
 4. Opbevares i 2-3 timer.
 5. Efter fjernelse af kagerne skal du tørre huden med varmt vand for at fjerne rester.

Hvordan laver man en hostekage til børn?

Hoste Tortilla Cake Opskrift (kan endda et lille barn)

 • 5-6 kartofler;
 • honning, vodka, tør sennep i 1 spsk. l.;
 • gaze.
 1. Kog kartofler i uniformer.
 2. Krymp det med skræl.
 3. I den resulterende masse tilsættes honning, vodka, sennep og bland alt godt.
 4. Opdel i 2 lige dele, og gør kagerne, pakk dem i cheesecloth.
 5. Anbring mindst en time i henhold til ovenstående regler.

Det anbefales at lave en sådan komprimering før sengetid.

Honningkage Sennepskage Opskrift

 • mel - 1 spsk. l.;
 • vegetabilsk olie - 1 spsk. l.
 • honning - 1 spsk.
 • sennepspulver - 1 spsk.
 1. Alle ingredienser blandes godt.
 2. Sæt ovnen i 5 minutter, indtil der er dannet en kølig brun masse.
 3. Denne masse er opdelt i to lige dele og viklet i plastfolie.
 4. Du kan sætte på et par timer.

Når du har fjernet kompressen, skal du være opmærksom på barnets hud, hvis der er rødme, mens du holder kompressen, bør reduceres.

Sommetider 3-5 af sådanne procedurer er nok til at lindre et barn fra hoste og hvæsen i lungerne, de kan endda bruges til at behandle bronkitis og lungebetændelse.

Hvordan laver man en honningkage fra bronkitis?

Honningkage fra bronkitis er et effektivt folkemedicin til behandling af denne sygdom. Det længe ventede gyldne efterår kommer, på et øjeblik begynder alle at købe varme tæpper, så huse kan rulle op i dem og læse bøger, mens du lægger på varm chokolade eller te med citron. Folk tager sådanne tæpper til skoven. Skoven er meget smuk, og du kan samle en kurv med champignon eller bær, men i ekstreme tilfælde og kegler.

Det er sandt, at et sådan vidunderligt humør ikke behager alle, da nogle mennesker i en sådan periode begynder at lide af sæsonforkølelser. Dette skyldes det faktum, at vira og bakterier, der elsker kulde og fugt, forsøger at trænge ind i en sund organisme. Og derefter forsvinder stemningen pludselig for at gå, gå til svampe og bær, og derudover begynder en hoste at dukke op.

Hoste er halvt ulejlighed, men hvis det går ind i bronkitisfasen, forringes humøret dramatisk, og folk begynder at ty til traditionel medicin for at slippe af med denne sygdom.

Hvilke vitaminer indeholder honning?

Den vigtigste behandling er honning. Honning er et naturligt produkt, der har en antibakteriel egenskab. Den består af sådanne komponenter, der er i stand til at tilvejebringe antiseptiske, antiinflammatoriske og antivirale egenskaber.

Men det skal bemærkes særskilt, at han har fremragende immunostimulerende kvaliteter.

Alle de nyttige egenskaber ved honning er ikke angivet, men de vigtigste er:

 • vitaminer som B, PP, E og C4
 • den indeholder kalium, magnesium, jern, zink, mangan, krom;
 • fructose;
 • glucose;
 • indeholder citronsyre, druemost og æblesyre.

Et sådant højt indhold af næringsstoffer antyder, at det er et nyttigt produkt. Derfor er honningbaseret, og der er et ret stort antal populære opskrifter.

Honningkage er en komprimering, som har en opvarmningsegenskab og er effektiv i perioden med alvorlig svækkende hoste. Med det kan du lindre betændelse og hurtigt sætte på dine fødder efter en sygdom.

Nyttige tips om korrekt forberedelse af honningkager

Der findes forskellige typer kompresser, f.eks. Honning, og de adskiller sig alt efter deres anvendelsesområde og afhænger af anvendelsesområdet. En sådan komprimering kan anvendes på bagsiden, brystet eller fødderne.

Og sådanne kompresser er:

 • indpakket i gasbind eller håndklæde;
 • fastgjort til kroppen
 • dækket eller indpakket
 • overlejret på huden.

På internettet kan du finde et stort antal opskrifter til fremstilling af honningkager, men honning forbliver den vigtigste og vigtigste komponent. Andre komponenter omfatter: mel, alkohol eller vodka, kartoffelskræl, solsikkeolie.

Komponenter ingredienser er tilgængelige for alle og høje finansielle omkostninger vil ikke medbringe. Til fremstilling af honningkager skal du tage de vaskede kartofler. Fjern derefter huden fra den. Kog det derefter i 20 minutter. Når kartoflerne er kogte, tager vi og pund med tilsætningen af ​​vegetabilsk olie, det vil have brug for omkring en spiseskefuld. Tilsæt derefter mel - 2 spsk og en - vodka (alkohol eller brandy). I slutningen tilføj honning. Nu er honningkagen klar. Det er kun at danne en kage og indpakke i ostekloth.

Pelleten skal dreje plastik, men inden den påføres på huden, er den forberedt til dette. Hvis du har følsom hud, skal du påføre en nærende eller beskyttende creme, men vegetabilsk olie er en glimrende løsning. Når huden er blevet tilberedt, anvender vi en løsset på brystet eller ryggen. Husk at det er umuligt at pålægge hjertet.

Der er en anden mulighed for at lave honningkager fra honning med sennep. Honning skal være i en flydende og varm form og sennep i tør form. Til sådanne formål er tør sennep et glimrende middel. Når alt er blandet, viser det sig som følge af en tyk blanding, der ligner cremefløde. Påfør denne kage på brystet og godt indpakket. Denne version af kompressen holder mindst to timer.

For en anden opskrift skal du have honning og salt. Vi tager alt i lige dele og blander godt. En sådan blanding påføres på brystet og med stærk hoste på skulderbladene. Denne komprimering er nødvendig for at holde hele natten for effektive resultater.

Nogle til honningkager tager desuden mel. For at gøre dette skal du tage mel og honning, og bland derefter for at danne en klæbrig dej. Når kagen er kogt, skal den opvarmes og påføres brystet. Vi forlader en sådan kompress i tre timer, om muligt, endnu længere.

Vi dækker kagen med papir og cellofan taske ovenfra, pakk det op med et uldtørklæde eller tøj ovenfra, og rul det godt i et tæppe. En person skal være i denne stilling i 40 minutter. Hvis der er ubehagelige følelser, såsom kløe eller brænding, fjerner vi det tidligere. En sådan reaktion opstår på grund af en stor mængde alkohol, og hvis man ikke føler sig varm, så er den tværtimod for lav.

Det er nødvendigt at tage hensyn til et øjeblik, at kagen skal give en følelse af varme og derved opvarme forsigtigt, da dette positivt påvirker behandlingsprocessen.
Det er muligt at slippe af med bronkitis i flere sessioner, men de skal gøres lige før sengetid. Jeg ønskede at bemærke, at selvmedicinering er livstruende, selv med alle fordelene ved honning.

For denne type behandling er der en række kontraindikationer:

 1. For det første skal ældre mennesker være forsigtige, især dem, der fører en stillesiddende livsstil.
 2. For det andet kommer fructose og glucose ind i kroppen sammen med honning, og dette har en negativ indvirkning på blodkarternes tilstand, som senere kan føre til udvikling af diabetes.
 3. For det tredje kan du ikke sætte honningkage på beskadiget hud.
 4. For det fjerde er den allergiske reaktion i kroppen, som forekommer hos de fleste mennesker. Hvis en person har et sådant problem, kan honningskagen ikke anvendes under alle omstændigheder. Alligevel kan alvorlige allergier forbinde til bronkitis.
 5. For det femte bør børn ikke bruges, når de er under to år. Da dette kan føre til en uventet allergisk reaktion.

Til behandling af bronkitis må du kun bruge naturlig og høj kvalitet honning. Trods alt afhænger denne organismes positive eller negative reaktion. Denne behandlingsmetode betragtes ikke som den eneste metode til bronkitis. Men honning har sådanne egenskaber, der gør det muligt for kroppen at slippe af med det negative miljø i luftvejene. Inden du laver honningkager, skal du uden en fejl konsultere en specialist.

Sådan laver du en honninghostekage

På jagt efter velprøvede måder at tæmme sygdommen hos et barn vil jeg vælge den mest effektive og sikre medicin til sundhed. Honning er et aktivt stof i kampen mod mange forkølelser. Honninghoste kage er en fremragende opvarmning kompress, der vil supplere medicin til en forkølelse eller bronkitis. Traditionel medicin har skabt mere end en opskrift på tortillas med tilsætning af tilgængelige ingredienser.

Hvad er effektiv kage fra honning

Honning er et fremragende antibakterielt middel, som består af antiseptiske ingredienser. Antiviral, antiinflammatorisk virkning i kombination med øget immunforsvar gør honning simpelthen en uundværlig hjælper. Ifølge læger kan mange vitaminer og syrer i kompressen, i kombination med stoffer, forbedre blodcirkulationen og funktionen af ​​metabolske mekanismer.

Hvad hoster behandler

Hvis du starter behandlingen i det allerførste stadium af sygdommen, så kan du klare at hoste hosten på grund af 2-3 procedurer. Honning komprimering bruges til at lindre følelser af ondt i halsen, brystet overbelastning med bronkitis, tracheitis. Det er en effektiv hoste, selvom sygdommen er meget avanceret eller når en person har lungebetændelse. En sådan procedure er egnet til at fjerne tør og våd hoste, så du bør prøve at bruge det om natten. Må ikke anvendes, hvis temperaturen er steget eller der er overfølsomhed overfor stoffet.

Hoste kage opskrift

For at komprimere har du brug for de enkleste ingredienser til yderligere kombination. Honningskager til enhver hoste er ikke egnet til behandling af babyer op til et år, især hvis sennep er til stede i opskriften. Almindeligt hvedemel, revet kartofler eller tør sennep findes i ethvert hjem, så vælg en af ​​opskriftsindstillingerne for at skabe en medicinsk dressing.

Med mel og honning

En meget enkel version af et middel, selv for et barn. Det anbefales at udføre proceduren indtil fuldstændig opsving, hele kurset er 5-7 procedurer. For at forberede en opvarmning hoste komprimere, skal du:

 • honning - 1 spsk. l.;
 • mel - 1 spsk. l. med en bakke
 • Solsikkeolie - 1 spsk. l.;
 • bandage eller gasbind.
 1. Honning forsmelte.
 2. Kombiner smeltet honning, vegetabilsk olie, hvedemel og ælt den elastiske dej. Det skal lave en lille plade.
 3. Fastgør gylle til brystet, dække med bandage (gaze) og derefter en plastikpose.
 4. Sug i 3 timer, fjern derefter pladen og tør brystets hud af med et vådt håndklæde.

Med sennep

En god mulighed for at helbrede langvarig hoste hos voksne patienter, sennepspulver kan holde varmen i lang tid og accelerere den gennem hele kroppen. For småbørn vil dette valgopvarmningslag ikke fungere. Et vigtigt punkt at overveje er, at det er umuligt at sætte en sådan kage på hjertet. Behandling vil være effektiv, hvis du lægger den på ryggen mellem skulderbladene. For at forberede et nyttigt værktøj skal du tage:

 • sennepspulver - 1 spsk. l.;
 • honning - 1 spsk. l.;
 • Solsikkeolie - 1 spsk. l.;
 • mel - 1 spsk. l. med et lille lysbillede

Forberedelse af den medicinske test:

 1. Smelt honningen, bland alle ingredienserne til dannelse af dej.
 2. Rul dejen ud i en tæt kage, læg mellem knivene i en halv time.
 3. Med dette værktøj skal du ligge ned, slappe af, så dejen lag jævnt opvarmer kroppen.

Med kartofler

Denne ingrediens er i næsten ethvert hjem, så komprimere med kartofler er billig og god til helbred. Til det hurtigste opsving kan opvarmningslagene ikke kun påføres brystområdet, men også på bagsiden. Du kan lave mere end to pastiller, men ikke anvende dem på hjerteområdet. Til madlavning skal du:

 • kartofler - 5 stk.
 • honning - 1 spsk. l.;
 • vegetabilsk olie - 1 spsk. l.;
 • Vodka - 1 spsk. l.;
 • gaze.
 1. Kog hele kartofler med skræl. Skræl, mos med en gaffel.
 2. Tilsæt vegetabilsk olie, vodka, honning til kartoffelmassen og elg grundigt.
 3. Fordel dejen, der er opnået fra massen, i to bolde, rull hver i en tæt kage og fastgør hver med to stykker gasbind.
 4. Påfør kompresser til brystet og ryggen (mellem skulderbladene), indpakket i et varmt tørklæde. Lad stå i 2-3 timer og tag derefter af.
 5. Tør huden med en blød, tør klud og wrap.

Kontraindikationer

Selv en sådan god behandlingsmulighed indeholder en liste over kontraindikationer, for hvilke behandling med honning skal udskydes eller udelukkes fuldstændigt. Årsagerne til, at du ikke kan bruge honningkomprimerer:

 1. Allergisk reaktion på honning. Dette øjeblik gælder både voksne og børn. Hvis du mærker en rødme af huden eller et udslæt umiddelbart efter påføring af gylle, skal du straks fjerne komprimeringen og tage en antihistamin.
 2. Patientens alder. Du kan ikke bruge honningkompresser til babyer op til et år gammel eller komprimere med sennep til unge patienter for ikke at skade og undgå irritation eller forbrændinger.
 3. Hudsygdomme. Eksem, psoriasisudslæt, lav og andre sygdomme i huden er gode grunde til, at honningskompresser ikke kan anvendes.
 4. Øget temperatur. Det er strengt forbudt at anvende et opvarmningsmiddel ved høj kropstemperatur, overophedning af brystet vil forværre patientens trivsel.

Honning nåletræ kager video opskrift

anmeldelser

Olga, 35 år gammel: Honningkompress - et fremragende værktøj, meget effektivt med en våd hoste, hjælper med at slippe af med en forkølelse. Alvorlig bronkitis plaget næsten hver anden måned, gjorde 5 procedurer mellem skulderbladene og fjernede alt som en hånd. Jeg anbefaler muligheden: honning blandet med mel, smør i lige store mængder, så selv børns bronkitis kan behandles.

Marina, 25 år: Alle husholdningerne blev syge på en gang: mand, barn og mor. Til seniorer lavede hun en opvarmningskage med honning og sennep, for børnens koldt valgte hun muligheden for honning, kartofler og vodka. Min mand havde en expectorant proces på den tredje dag, før det var hosten tør. Resten hjalp efter en uge, behøvede ikke at fortælle nogen med tonsvis af piller.

Christina, 31 år: Hvis du er interesseret i at behandle en våd hoste hos et barn, så er det bedre at lave en varm komprimering og give medicinen inde. Komprimer kun, hvis der ikke er nogen temperatur. Fremgangsmåden er fremragende, en uge senere stoppede en hård hoste, og barnet (6 år) blev helt tilbage.