Stærk hoste komprimerer opskrifter

 • Antritis

Hoste er en hyppig ledsager af sygdomme i åndedrætsorganerne og forkølelsen. Mange patienter undgår brug af lægemidler med udseendet af dette symptom, som foretrækker naturlige lægemidler. Traditionel medicin har et stort antal opskrifter, der hjælper med at slippe af med denne ufrivillige fysiologiske reaktion i kroppen. Blandt dem betragtes effektive kompresser til stærk hoste, som behandles om aftenen. Men man må huske på, at folkemyndigheder ikke er et paradigm for alle sygdomme, men kun at gå som en hjælpebehandling til traditionel terapi.

Behandling med kompresser

Komprimering er en fysioterapeutisk procedure, som er pålæggelsen af ​​en multi-lag bandage gennemblødt i medicin på det ømme sted. Ved hoste og kold anvendes forskellige typer af dressinger - tør / våd, varm / kold, baseret på olie eller alkohol - fordi de har flere fordele:

 • Effektiv og overkommelig folkelig løsning.
 • Brugervenlighed.
 • Umiddelbar effekt.
 • Ingen bivirkninger i de fleste tilfælde.
 • økonomi og sikkerhed.

Blandt de vigtige forhold, som den terapeutiske virkning afhænger direkte af, er den nøje overholdelse af reglerne for anvendelse af kompresser. Eksperter anbefaler at overholde følgende betingelser:

 1. Forbered alle nødvendige materialer på forhånd (klud, bomuldsuld, polyethylen, medicin, urtepræparater, mad osv.).
 2. Smør stedet for dressing på kroppen med vegetabilsk eller flydende paraffin. På denne måde vil du udpege et kompressionsområde, da det er forbudt at lægge komprimering på hjerteområdet fra både ryg og ansigt såvel som på ryggen.

Da behandling af hoste og forkølelse betragtes som de mest effektive opvarmningskompresser, tager vi et nærmere kig på, hvordan man korrekt udfører denne procedure. Trods alt afhænger effekten direkte af overlayets korrekte funktion. I tilfælde af manglende overholdelse af anbefalingerne til at kurere hoste fejler hurtigt.

Terapeutiske dressinger, der virker som opvarmning, omfatter flere lag - indre, midterste, ydre. En forudsætning er deres pålæggelse i en bestemt rækkefølge:

 1. Inderside: gasbind / bandage, fugtet med medicin, beregnet til direkte påføring på huden.
 2. Mellemlaget - polyethylen, film, olieklæde, tykt stof - forhindrer gennemblødning (strøm af væske), har en lille opvarmningseffekt.
 3. Det ydre lag, hvis hovedformål er at bevare varmen. Bomuld uld, uldtørklæde / sjal, frottéhåndklæde og tørklæde gør et godt stykke arbejde med denne opgave.

Efter påføring af en terapeutisk opvarmningsbandage skal patienten være forsynet med fuldstændig ro i sindet (helst sengeluft). Efter udløbsdatoen kan kompressen fjernes, mens patienten skal tørre huden tørt og bære tørre tøj.

Kompresser anvendes oftest på brystet eller ryggen.

Effektive opskrifter

Traditionel medicin har mange forskellige opskrifter til opvarmning af kompresser, som du hurtigt kan afværge af stærk hoste. På grund af temperatureffekten eliminerer de alle de spasmer i åndedrætsorganerne, samt lindrer muskelspasmer i brystet, stimulerer blodcirkulationen i bronchi og lunger og fremmer hurtig indtrængning af lægemidlet i det inflammatoriske fokus.

Opskrifterne på mange kompresser kan bruges ikke kun til voksne, men også til børn. Den mest populære blandt patienter, der hjælper med at bekæmpe respiratoriske sygdomme, der er baseret på naturlige komponenter:

 1. Opskriften på kogt kartoffelfolie vil hjælpe dig med at slippe af med tør hoste hurtigt og effektivt. Mash varme rodgrøntsager (sammen med huden). Sæt kartoffelmassen i midten af ​​den rettede gasbind / bandage, pakk de resterende frie gasbind ender. Sæt på brystet og ryggen, dække med cellofan og en varm ting. Fix det, så det ikke opløses, og varmt desuden med et tæppe / tæppe. Hold kompressen, indtil kartoflerne er afkølet (i gennemsnit 2-2,5 timer).
 2. Curd dressing, eliminerer de hårde reflex udåndinger, der ledsager hoste. Opvarm lett kogeosten. Klem overskydende væske ud af det, pakk det i ostekloth, læg det på brystet. Dæk med polyethylen, varm, lad et bandage stå om natten.
 3. Komprimering af kål med honning er en af ​​de sikreste procedurer til behandling af en syg membran. Vask det ferske kødfulde kålblad, tør det og knebet let med dine hænder eller ved hjælp af en rullestift. Smør indersiden af ​​kålbladet med honningmasse, med en smurt side lagt på huden. Dæk toppen med polyethylen, varme det om nødvendigt, fastgør bandagen. Tillades at blive for hele søvnperioden. Efter kål komprimering forbedring sker straks.
 4. Honning komprimere. Det er nok at smøre nakken, ryggen, brystet med et tyndt lag af bierprodukt for at varme. Dette vil hjælpe med at eliminere årsagen til hoste på grund af de bakterieaktive egenskaber ved honning.
 5. Salt kompress refererer til blide procedurer. For det er nødvendigt at opløse 100 g salt / havsalt i en liter vand. I den resulterende opløsning fugtes gasbind / bandage, påføres det på nakken eller brystet, dækkes med plastfolie og varm. Bandagen anbefales at fjerne om morgenen.
 6. Alkoholpresse - den mest almindelige recept, der behandler selv den stærkeste hoste. Tag vodka eller fortyndet alkohol og varme til 40 ° C. Fugt kompressens indre lag, tryk forsigtigt og på huden. Dæk med mellem- og yderlag, fiks og om nødvendigt varme op. Denne komprimering anbefales ikke at holde mere end 4 timer.
 7. Oliekomprimering fremstilles som alkohol. En lidt opvarmet vegetabilsk / olivenolie anvendes som opvarmningsbase. Det er tilladt at tilføje et par dråber mentol og eucalyptus æteriske olier. Da olie kan ødelægge tøj, er det bedre at bære gamle ting.
 8. En veletableret opskrift baseret på Dimexidum-opløsning. Lægemidlet skal fortyndes med vand i et forhold på 1: 1 og opvarmes til 40 ° C. Følg derefter som om at anvende en alkoholkomprimering. Lad forbindelsen på Dimexide i 1 time, så fjern og gnid huden i applikationsområdet med rent vand.

Opskriften på en stærk hostekomprimering, der heler om aftenen, er baseret på en blanding af honning, eddike, sennepspulver og vegetabilsk olie. Tag disse komponenter i lige store mængder, for eksempel 1 tsk. Bland og tilsæt mel så meget som blandingen tager for at danne en kage. Sæt den færdige kage på brystet, dækk den med en tyk klud (polyethylen / cellofan i dette tilfælde virker ikke), pakk den med et varmt uldtørklæde og lad det være natten over. Om morgenen forsvinder hostens symptomer uden spor. Patienter, der har testet effekten af ​​denne metode på sig selv hævder: "Med denne kage kan vi helbrede host selv i små børn. Opskriften er smertefri, enkel og meget effektiv. Processen med at lave et mirakelkage kan omdannes til et spændende spil til et barn. "

Inden der anvendes folkesagsmedicin, kræves der en høring med en læge.

Kontraindikationer

På trods af den gode terapeutiske virkning og hurtige resultater har opvarmningskompresser en række kontraindikationer. Disse omfatter følgende:

 • Øget kropstemperatur.
 • Den akutte fase af sygdommen.
 • Patologi i det kardiovaskulære system, forhøjet blodtryk.
 • Tilstedeværelsen af ​​tumorer og tumorer af forskellig ætiologi.
 • Hudsygdomme, herunder vorter, mol, papillomer i kompressionsområdet.
 • Patienter under 1 år gammel.
 • Individuel intolerance eller allergisk reaktion på de komponenter, der udgør opvarmningsbandagen.

Blandt de mange foreslåede opskrifter af kompresser, som giver dig mulighed for at slippe af med kolde og hoste symptomer på kort tid, skal du vælge den, der vil være den mest effektive for dig. På trods af at denne procedure er sikker, er det ikke muligt at forkæle dig selv. Inden du bruger kompresser, når du hoster, bør du konsultere din læge.

Komprimer fra stærk hoste til alkohol til børn og voksne

En stærk hoste kan overhale nogen af ​​os helt uventet.

Hvordan man hurtigt håndterer denne plage, hvis du ikke har tid til at såre eller hoste så smertefuldt, at det med ham virker umuligt at overleve natten?

Der er forskellige muligheder - fra brugen af ​​lægemidler til folkemæssige retsmidler, bevist af mange menneskers erfaringer. Et af disse værktøjer er en komprimering.


Der er mange positive øjeblikke i denne behandlingsmetode, der er næsten ingen kontraindikationer.

undtagelser:

 • allergisk over for kompressorkomponenter.

Mange typer kompresser kan udføres ved høje temperaturer.

Den mest almindelige host komprimerer ved hjælp af naturlige midler:

Af lægemidlet gør man ofte en komprimering med dimexidum.

Hvis du eller dine kære har haft en dårlig hoste. Lad os prøve at hjælpe med at klare det til aftenen.

Fra naturlig honning

Siden barndommen er vi godt bevidste om denne populære hoste ambulance. Honningskomprimering er det mest effektive og hurtigtvirkende middel, især hvis du anvender hele komplekset af procedurer sammen med en komprimering.

Hjælp leveres i tre faser. Først gør honning massage. Patientens bagside og massage terapeutens hænder skal være helt tørre.

Og hvad ved du om knobrod, hvor de gode egenskaber og kontraindikationer er beskrevet i selve artiklen? Tilføj dine viden med traditionelle opskrifter.

Om symptomerne og behandlingen af ​​akut pyelonefrit hos kvinder er skrevet på denne side.

Hæld på hånden (det er bedre, at honningen ikke var helt fortykket) ca. en halv teskefuld honning. Påfør honning på bagsiden af ​​lider af hoste i bronchus, lunger og øvre centrale del.

Gnid let honning i huden. Efter et par minutter begynder vi at trykke håndfladen til huden og fjerne den med de fejende bevægelser. Palmen skal holde sig og knap holde fast i huden.

Efter et par minutter vises en grålig blomst på dine fingre og palmer, som senere vil se ud som ler. Dette er en rensning af huden og det subkutane lag fra slagger.

I tilfælde af betændelse i et sådant raid kan det være meget. Hånden må ikke vaskes, ellers vil klæbrigheden forsvinde. Fjern overskydende rest og fortsæt, normalt tager processen 5-10 minutter. Hvordan man gnider et barn med eddike ved en temperatur for at bringe varmen ned, findes på en anden side.

Honning massage virker i tre retninger:

 • renser porerne, hvilket giver en hurtig tolerance for efterfølgende terapeutiske midler til midten af ​​betændelse inde i kroppen
 • opvarmes. Huden bliver rød og dampet. Efter massagen føles patienten, der er dækket af et varmt tæppe, en opvarmningseffekt i lang tid.
 • har en vibrationseffekt. Når hoste vibromassage næsten altid har en positiv effekt. Under dens indflydelse afgår sputumet og flyder.

Nu dækker patienten med et varmt tæppe, lad ham ligge et stykke tid.

Og du er engageret i forberedelsen af ​​honningkage til komprimering.

Det vil kræve honning, mel og sennep. Der er ingen særlige krav til antallet af ingredienser. Om en teskefuld af hver.

Nogle gange tager det lidt mere mel, hvis honningen er flydende nok. Knæ hård kage. Varm i fem minutter i ovnen ved en temperatur ikke højere end 50 grader.

Kompressen kan påføres samtidigt på brystet og ryggen. Anbring en tynd klud eller et papir på huden, og tag derefter varme tortillas, dækker patienten. Komprimer hold i 20-40 minutter.

Den tredje del af proceduren: Sæt tør sennep i dine strømper og læg den på patientens fødder. Det er vigtigt, at fødderne er tørre. Hvis patienten ikke har en temperatur, og der er tillid til, at han ikke vil svede voldsomt om natten, skal du forblive i dine sennepsokker indtil morgenen.

Om morgenen oplever patienten en forbløffende virkning fra honningsprocedurer.

Vær opmærksom! Massage bør ikke gøres på en hårig overflade. Det er meget smertefuldt.
I honningkagerne til komprimering til voksne kan du tilføje lidt vodka.

Til voksne og børn (til en blødere effekt) - lidt vegetabilsk olie. Honning sennepskager, der er knæet i smør, kan holdes længere end almindelige

Baseret på vodka

Det andet i vores rangordning med hensyn til effektivitet er et middel til agoniserende hoste. Proceduren vil kræve regelmæssig vodka - et hundrede gram, måske mere hvis komprimeringen er lavet til en person med stor bygning.

Væsken bør være ved stuetemperatur eller lidt varmere. Nogle gange anbefales det at fortynde vodka med vand en til en. Du skal også tage en blød klud eller gasbind, foldet i flere lag.

Våd stoffet grundigt med vodka, lidt presse. Derefter spredes ud på patientens bagside, greb og sider. Dæk den våde overflade med cellofan.

Dæk en person med et varmt tæppe. Under meget svære forhold kan en mand lægge en kompress samtidigt på ryggen og brystet i bronkierne, med undtagelse af hjerteområdet.

Ved du hvilke folkemekanismer for orme hos voksne er de mest effektive? Læs nogle få populære opskrifter i artiklen efter at have fulgt linket.

Sådan hurtigt nedbringe varmen af ​​barnet folkemusik retsmidler skrevet her.

Effekten af ​​en sådan komprimering har en dobbelt effekt: opvarmning og desinfektion. Opvarmning anbefales normalt ikke opvarmning, især vådt.

Men i dette tilfælde har alkoholbasen en positiv effekt, og opvarmning er specifik. Du kan holde en sådan komprimering i lang tid, du kan endda lade patienten komme i kompress for natten.

Nogle mener, at vodka kompresser ikke er egnet til børn. Udtalelse kontroversiel. Vodka bruges ofte til at tørre babyer ved høje temperaturer, når der ikke er nogen antipyretika eller deres anvendelse forårsager opkastning.

Damp fra huden giver vodka en fantastisk effekt af at reducere temperaturen. Det eneste du skal gøre, hvis du beslutter dig for at lave en vodka komprimerer til et barn - glem ikke at fortynde den alkoholholdige væske med vand.

Når du anvender en vodka-kompress, anbefales ikke alkoholholdige drikkevarer indeni. Nok til at tage den traditionelle te med hindbærblad, syltetøj eller honning.

Sort radise

Radise - det stærkeste antitussive naturlige middel. Radish komprimere er lige så effektiv som at tage juice inde.

Komprimere med radise ligner effekten af ​​sennepspuds.

Pureed radise bør placeres i gazetposer og placeres på bagsiden eller på andre steder.

Der er endda det populære navn for gasbind sække med radise - sinkers.

Det er nødvendigt at overvåge tilstanden af ​​hudlignende sennepplaster, en sjælden komprimering skal fjernes, så snart huden er rød og brændt.

Ud over opvarmningseffekten har radise andre vigtige kvaliteter - det er et rigtigt naturligt antibiotikum.

Derudover indeholder den et stof som lysozym, som hæmmer væksten af ​​bakterier og svampe.

Og det er præcis det, vi har brug for i den inflammatoriske proces i det øvre luftveje, bronchi eller lunger, laryngitis (symptomer og behandling derhjemme).

Derfor komprimere med sort radise - på tredjepladsen i vores effektivitets liste.

At lægge en komprimering, glem ikke at give patientens juice med honning.

Forberedelse af en drink er ikke svært, og på forhånd:

 • I en stor sort radise åbner du en kegle med en lille gennemgående kanal.

Placer en skefuld honning i hulrummet.

Sæt radise i en hængende fad. Hun vil begynde at give juice, som blandes med honning, vil dræne i opvasken.

Hvis honningen slutter, og radiken stadig er elastisk, tilføj honning. Rotafgrøde er i stand til at give næsten al sin saft.

Denne drink bør tages en spiseske flere gange om dagen.

Radish juice med honning er det stærkeste expectorant naturlige middel, der fjerner sputum og hjælper med at lindre hoste.

Fra bordssalt

Nogle gange er der ingen honning eller vodka i huset. Og for at hjælpe hoste er meget nødvendigt. Så kommer en anden mulighed til redning - en salt komprimering.

Det er velkendt, at salt renser slim fra sputum. Komprimere handlinger på samme måde, hjælper med at slippe af med sputum og reducere hostens angreb.

Vi tager et glas salt (bedre for groft - som for saltning), opvarm det, læg det i en forberedt pose og læg den på brystet eller bagsiden af ​​patienten.

Salt holder varme i lang tid og trænger dybt ind.

Derfor er inflammationen lettet forsigtigt og lindring kommer.

Sådan komprimering kan gøres for både børn og gravide.

Den eneste kontraindikation er høj temperatur.

Hytteost

Denne type komprimering er mere almindeligt anvendt til at behandle børns hoste.

Gram 100-150 lidt opvarmet hytteost blandet med en sked fuld honning. Varm massen forsigtigt - hverken kaseost eller honning tolererer varme temperaturer, ændrer deres struktur og mister deres helbredende egenskaber.

Sæt en varm masse på ryggen og brystet af de syge. Pak en tyk klud eller et særligt vokspapir. Dæk patienten med et varmt tæppe.

Hvis dette er et barn, er det bedre at bære en varm bluse på ham, så kompressen ikke glider. Lad ostemassen komprimere være hele natten.

Om morgenen, fjern kompressen er bedre i badeværelset, bør du straks tage et varmt brusebad, så huden ikke forlader de sure klæbrige komprimering ingredienser.

Dimexid Komprimere

Den mest almindelige og med den påviste effektivitet af kompressen med brug af stoffer - det er med Dimexidum.

Dimexid er en antiinflammatorisk, antiseptisk medicin, der også har en analgetisk virkning.

Et sådant værktøj er godt at have i hjemmet førstehjælp kit.

I vores tilfælde vil en komprimering med dette lægemiddel hjælpe med at lindre patientens tilstand med en stærk smertefuld hoste.

Kompressen er lavet, såvel som vodka.

Tag dimexid og fortynd det med varmt vand en til en. Vi fugter en blød klud eller gasbind i opløsningen og pålægger hurtigt ryggen og brystet, med undtagelse af hjerteområdet.

Dæk med plastfolie, dække med et stort håndklæde eller tæppe. Du kan ligge ned med en sådan kompressor i 30-50 minutter.

Efter at have fjernet komprimeringen, tørres huden tør og dækker patienten igen for at holde kroppen varm.

Det er vigtigt at huske, at dimexid som enhver medicin har kontraindikationer. Derudover har den en særlig lugt, som ikke alle tolererer.

Læs omhyggeligt linerne, før du beslutter dig for at komprimere med dimexidum. De vigtigste kontraindikationer i dette tilfælde er problemer med hjerte og nyrer, modtagelighed for allergiske reaktioner.

konklusion

Kompressioner er et vidunderligt og effektivt middel til svær hoste. Effekten af ​​brugen af ​​nogle af dem opnås meget hurtigt - næsten om aftenen.

Komprimerer ved hjælp af naturlige lægemidler har normalt ikke kontraindikationer. At gøre dem nemme og kræver ikke særlige færdigheder. Svækkede patienter kan anbefales kongelig gelé, hvilke fordele og skader der er skrevet i denne artikel.

Vi foreslår at du lærer nogle mere populære opskrifter til hurtig behandling af stærk hoste.

Effektiv hoste komprimerer hjemme for voksne og børn

På trods af de mange behandlingsmetoder er kompresser stadig populære til behandling af forskellige typer hoste. Det handler om deres høje effektivitet og tilgængelighed af komponenter.

Host kompressor er en applikation, der påføres en bestemt del af kroppen med henblik på fysioterapi behandling. Brug af sådanne dressinger er en nem og hjemme behandlingsmetode. Derfor er de meget udbredt i traditionel medicin og medicinske institutioner.

Ved brug af komprimerer:

 1. Blodcirkulationen er forbedret;
 2. Øget penetration af lægemidler
 3. Forstærket lokal immunitet
 4. Smerter er reduceret;
 5. Regenerering af væv opstår.

Den terapeutiske substans af kompressen har sin terapeutiske virkning. Varmegenereret ved indpakning bidrager til bedre blodcirkulation og forbedret vævsernæring. Som et resultat er genoprettelsen hurtigere.

Enhver komprimering består af 3 lag:

1 - gasbind, bandage eller bomuldsuld, som er i direkte kontakt med patientens krop

2 - film eller polyethylen;

3 - ydre isoleringslag. Normalt uld eller fra et håndklæde.

Efter slagområde er der 2 typer kompresser:

Fælles kompresser pålægger hele kroppen. Lokale kompresser pålægger kun dele af kroppen. For eksempel hæle, led, ryg.

Ifølge temperaturen er kompresserne opdelt i:

Varmekompresser bruges til sugende væsker, så de bruges ofte til bronkitis. Kolde kompresser laves ved en temperatur eller hævelse.

Hot hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i organerne.

Komprimering er også opdelt i:

Medicinsk komprimerer, afhængigt af de anvendte stoffer, er opdelt i alkohol, vodka, olie og andre.

Afhængigt af patientens alder er de opdelt i kompresser til børn og voksne. Børn under 1 år anbefales ikke.

Afhængig af typen af ​​hoste, brug kompresser til behandling af tør og våd hoste.

En tør, uproduktiv hoste uden sputum behandles med honning, kartoffel, sennepspulver, alkohol eller vodka.

Ved våde hoste med sputum anvendes lotioner af kål og paraffin.

Fordele og ulemper ved proceduren

Normalt føles patienten bedre efter den første procedure. Følgende fordele bidrager til dette:

 1. Brugen af ​​komprimerer til lave omkostninger;
 2. Kræver ikke særlige færdigheder
 3. Ingen bivirkninger;
 4. Naturlige stoffer anvendes;
 5. Anvendes hos børn og gravide;
 6. Der er ingen afhængighed;
 7. Effektivitet.

Men denne procedure har ulemper:

 1. Må ikke anvendes ved høje temperaturer;
 2. Kan forårsage allergi, vævsforbrændinger
 3. Kan ikke anvendes på sårflader;
 4. Der er kontraindikationer.

Indikationer for proceduren

Applikationer bruges til distraktion, udvidelse af blodkar i deres spasmer, unproductive hoste, som ikke overgår i lang tid, ødem.

Kontraindikationer til proceduren

Inden du bruger applikationen, er det nødvendigt at spørge patienten, hvis han har følgende sygdomme eller tilstande:

 • Øget kropstemperatur;
 • Inflammatoriske sygdomme;
 • Hudsygdomme (pustler, psoriasis, dermatitis);
 • Sygdomme i hjertet og blodkarrene;
 • cancerpatologi;
 • Sygdomme i de endokrine organer;
 • Tuberkulose.

Er det muligt at lave en host komprimere ved en temperatur

Det er umuligt at sætte opvarmning og varme komprimerer ved høje temperaturer, fordi det kun vil øge betændelsen endnu mere. Ved varme er det bedre at bruge kolde kompresser. På grund af deres terapeutiske komponenter og lav temperatur bidrager de til normalisering af helbredet.

Forholdsregler under proceduren

Ved behandling af kompresser skal du træffe forholdsregler:

 1. Brug ikke lægemidler til kompresser, der er udløbet;
 2. Brug med forsigtighed med tendens til allergi;
 3. Anvend ikke med tendens til at forbrænde og bruge salver til forebyggelse;
 4. Ikke krænk det foreskrevne forhold mellem stoffer og vand.
 5. Hoste komprimere til babyer

Først skal du få en henstilling fra en børnelæge. På trods af tilgængeligheden og nemheden til at udføre proceduren, er det nødvendigt at overholde følgende forholdsregler ved anvendelse af komprimerer til børn:

Komprimering bør kun placeres fra højre bryst og undgår hjerteområdet.

På grund af det faktum, at barnets hud er meget bedre gennemtrængeligt end hos en voksen, skal irriterende kompresser være af svagere koncentration.

Øget temperatur kan forårsage forbrændinger på barnets hud. Det er nødvendigt at bruge kun lidt varme forbinding, der ikke vil skade barnet.

Det er nødvendigt at sikre, at kompressionsmedicinske komponenter ikke forårsager allergi i barnet.

Ansøgninger om børn bør løses bedre, fordi barnet kan flytte komprimeringen eller fjerne det under behandlingen.

Fremgangsmåden skal udføres omhyggeligt, så barnet ikke overophedes, da de endnu ikke har en velformet termoregulering. At lægge hosteapplikationer til en baby under 10 måneder er meget uønsket. Men hvis du stadig har brug for komprimerer, kan du bruge honning, vegetabilsk olie, forskellige fedtstoffer af animalsk oprindelse, hytteost, kartoffelmos. Før du påfører applikationen på barnets krop måles barnets temperatur for ikke at forværre hans tilstand i tilfælde af varme. Derefter fastgøres den varme kompress i brystet og dækkes med en plastpose på toppen, dækker barnet med et varmt tæppe. Behandlingen sker inden for et par timer. Derefter skal applikationen fjernes, og eksponeringsstedet skal tørres af med en fugtig klud og smøres med fløde.

Hvordan man laver en hostekomprimering til børn

Host kompresser til børn bør ikke omfatte komprimerer med aggressive stoffer som peber, nelliker. Komprimer ikke på hjertet for at undgå uønskede konsekvenser. Før proceduren skal barnet være klædt i en bomuldst-shirt og en varm jakke på toppen. Det er nødvendigt at absorbere sved og holde varmen.

Efter ansøgning med et terapeutisk stof er det nødvendigt at overvåge barnets tilstand og regelmæssigt lære af ham om hans sundhedstilstand. Hvis der er rødme eller brænde på kroppen, skal kompressen fjernes, og stedet tørres med en fugtig klud og smøres med fløde.

Efter behandling kan du ikke tage barnet til gaden. Det er nødvendigt at udelukke udkast og overkøling.

Det er ønskeligt at udføre proceduren ved sengetid.

Eksponeringstiden afhænger af kompressens sammensætning. Ved anvendelse af fedtstoffer eller olier kan dressingen sættes på hele natten, og ved brug af lokalt irriterende stoffer kan den opbevares i 10-15 minutter.

Sådan laver du komprimering til voksne

Mange voksne undgår ofte brug af narkotika og er derfor syg i lang tid. For sådanne mennesker vil en komprimering være en ægte frelse, fordi påføring af det kan helbrede en stærk hoste i nogle få procedurer. Komprimere voksne kan gøre på brystet og ryggen.

Funktioner af en komprimering til gravide kvinder

Kvinder i stillingen kan ikke bruge mange stoffer og fysioterapi, og hoste er en trussel mod moderens og barnets sundhed. Derfor ignorerer dette symptom i hvert fald umuligt. Brugen af ​​lotioner vil være den bedste måde at nyttiggøre, fordi deres brug er sikker på udviklingen af ​​barnet.

Det er bedst at lave komprimering af hoste under graviditeten fra kartofler.

God effekt på forventede mødre viser kompresser med brugen af ​​fedt. Anvendelser med dimexid, med alkohol under graviditet kan ikke anvendes. Brugen af ​​sennepspuds er også udelukket.

Hvordan man laver en stærk hostekompress for aftenen

Hoste betragtes som det vigtigste symptom på mange sygdomme, hvilket giver en masse ulejlighed. Heldigvis er der mange potente komprimere opskrifter, der vil hjælpe med at klare denne lidelse på næsten en dag. Komprimere garanterer et glimrende resultat, fordi det kæmper ikke kun med hoste, men også med andre tilknyttede symptomer.

Regler for anvendelse af komprimering

Denne behandlingsmetode har følgende fordele:

 • brugervenlighed;
 • få hurtige resultater
 • Procedurens økonomi på grund af de krævede minimumsmaterialer og lægemidler
 • tilgængelighed;
 • næsten fuldstændig fravær af bivirkninger.

Takket være kompressen kan man notere følgende resultater:

 • øget iltforsyning til berørte væv;
 • gradvis resorption af inflammationer
 • ødelæggelsen af ​​mikroorganismer, der er årsagssygdomme for en sygdom
 • reduktion af hævelse på steder, der gør ondt
 • udskillelse af giftige stoffer
 • en markant forbedring af kroppens overordnede tilstand
 • kæmpe med svaghed og smerte.

Det er nødvendigt at sætte komprimerer korrekt, fordi hele processen med nyttiggørelse afhænger af det:

 1. Det indre lag er et stykke bandage, klud, gasbind. Den passer på huden, mens den skal være fugtet i en passende løsning.
 2. Mellemlaget er en plastikpose (du kan udskifte oliekluden). De dækker det våde lag. Dens formål er at isolere væsken og holde den inde.
 3. Yderlaget har en lige vigtig opgave - at lukke de tidligere lag og isolere. Til denne rolle, egnet uldklæde, tørklæde, tykt håndklæde.

Det er værd at bemærke, at alle lag skal stables skiftevis. De kan fastgøres både fra brystets side og fra bagsiden, men samtidig skal hjerteområdet altid være åben (det er vigtigt!).

Kontraindikationer til behandling med kompresser

Ofte er behandling med denne metode ordineret til pharyngitis, lungebetændelse, akut respiratoriske infektioner, influenza, tonsillitis, laryngitis. Men der er nogle kontraindikationer, der ikke kan ignoreres.

Komprimering kan ikke gøres, hvis følgende faktorer er til stede:

 1. Høj temperatur
 2. Hjertesygdom.
 3. Tilstedeværelsen af ​​eventuelle tumorer, andre neoplasmer.
 4. Hudfejl (mol og vorter menes her).
 5. Forværring af forkølelse.
 6. Individuel intolerance af nogle komponenter indbefattet i en eller anden "påfyldning" til en komprimering.
 7. Højt blodtryk
 8. Børn, der ikke har nået en vis alder (1 år).

Opskrift på en stærk hostekomprimering, der helbreder om en aften

Denne opskrift er god nok til at hjælpe ikke kun voksne, men også meget små børn, hvilket er særligt vigtigt i vintersæsonen. Det skal bemærkes, at denne terapi kan helbrede en stærk hoste på en aften i ordets ordlige betydning. Derudover vil opskriften helt sikkert appellere til de mennesker og børn, der af en eller anden grund ikke anbefales at lægge sennepsklodser.

For at forberede blandingen vil have brug for:

 1. Honning (1 spsk. L.).
 2. Eddike (1 spsk. L.).
 3. Sennep tørre (1 spsk. L.).
 4. Solsikkeolie (1 spsk.).
 5. Mel (hvor mange tager produkterne).

At lave flade kager:

 1. Hæld i eddike, solsikkeolie i honning, bland godt.
 2. I den resulterende blanding indtages forsigtigt sennep, så der ikke er nogen klumper.
 3. Nu tilsættes melet i en sådan mængde, at det er muligt at lave en kage fra produkterne.

Når kompresskagen er klar, skal den lægges på patientens bryst og undgår hjerteområdet. Fra oven er det nødvendigt at dække med en tykk bleie (cellofan er umuligt!). Nu er det fortsat at pakke patienten med et varmt tørklæde af uld og lade natten over. Om morgenen kan du nyde resultatet - hosten forsvinder.

Kartoffelbaseret komprimere

Denne variant af behandlingsproceduren har vist sig i kampen mod hoste hos mennesker med for følsom hud. For at lave en dressing skal du tage nogle rodafgrøder, vaske dem godt og koge dem i deres skind. Derefter knæder kartoflerne, mash det.

Massen skal omhyggeligt foldes i to stykker bandage (i midten), dækket af frie kanter. Det er nødvendigt at forberede to kompresser samtidigt:

 1. Først læg på brystet.
 2. Den anden at lægge på ryggen.

Ovenfor er det nødvendigt at vind patienten med en polyethylenfilm for at fikse kvalitativt ved hjælp af bandager. For yderligere at varme opvarmningsområdet kan du bruge uldsjaler. Opvarmning bør vare mindst to timer, nemlig indtil kartoflerne er afkølet. Næsten straks vil du se en forbedring.

Der er mange forskellige kompresser, der vil hjælpe til behandling af hoste: kål, cottage cheese, vodka, salt, honning og lignende. Hver af disse har mange fordele, der passer til en bestemt type hoste. Det vigtigste er at vælge og gøre dem rigtige, for ikke at komplicere situationen endnu mere.

Hoste komprimere til voksne og børn

Hoste er et af de mest almindelige tegn på forkølelse og andre sygdomme i åndedrætsorganerne. Mange patienter foretrækker at undgå brug af medicin ved hjælp af traditionelle metoder. I dette tilfælde kan en hostekomprimering, der kan fremstilles fra improviserede midler, hjælpe.

Hvad er en komprimering, og hvordan kan den hjælpe

Komprimering er en type fysioterapi, som er pålæggelsen af ​​et bestemt sted for gasbind, tæt væv eller bandage, imprægneret med stoffer. Der er forskellige typer af dressinger - alkohol og olie, tør og våd, varm og kold.

Hoste pakninger kan leveres som hjemme alene til hver patient. Denne metode til traditionel medicin har flere fordele:

 • tilgængelig for enhver patient
 • har høj effektivitet og hurtigt resultat;
 • nem at bruge;
 • sikkert for næsten alle aldersgrupper af mennesker;
 • fremkalder ikke negative reaktioner.

Den terapeutiske virkning af behandlingen afhænger af overholdelse af visse betingelser:

 • Alle komponenter, der er nødvendige til dressing (gasbind, polyethylen, urteinfusioner, medicin) bør udarbejdes på forhånd.
 • Inden man anvender lotioner, skal kroppens areal smøres med olieolie eller solsikkeolie. Dette vil medvirke til at undgå irritation, samt begrænse arealet af pålægning af væv.
 • Tørre og våde lotioner sætter ikke på hjertet og rygsøjlen.

Varigheden af ​​brugen kan være anderledes, og varierer fra flere minutter eller timer til en hel nat. Oftest lotion forlod natten over.

Varmt påklædning, venstre selv om et stykke tid, kan fjerne kvælningsangreb og meget lindre tilstanden.

Proceduren gentages fra 3 til 5 dage, ikke mere end en gang om dagen. Dog er det ikke tilrådeligt at anvende denne behandlingsmetode i mere end 5 dage i træk.

Hvordan man laver

Til fremstilling af krævet bandage eller gaze. Det forberedte materiale skal foldes flere gange (6-8 lag), læg de forberedte midler på forhånd, læg den ønskede del af kroppen og dækket af et voksark eller større polyethylen. Derefter sætter du et andet lag flannelstof og fixer det med et neddykket tørklæde eller tørklæde.

Når du laver mad, skal du følge følgende rækkefølge:

 • Det indvendige lag består af gasbind, gennemblødt i medicin. Dette lag påføres direkte på huden.
 • Mellemlaget består af en polyethylenfilm eller et tæt materiale. Det vil undgå strømmen af ​​væske og giver en lille opvarmningseffekt.
 • Det ydre lag vil hjælpe med at holde varmen i lang tid. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, et tørklæde af uld eller et tørklæde.

Efter at have lagt på et opvarmningsbandage, skal patienten ligge i nogen tid. Efter proceduren skal du tørre huden og skifte tøj. Normalt sætter lotioner på brysthinden eller ryggen.

Kontraindikationer

På trods af den høje og hurtige terapeutiske virkning kan ingen host komprimeres i følgende tilfælde:

 • ved forhøjede temperaturer
 • under eksacerbation af sygdommen
 • hvis du har problemer med hjertet og blodkarrene;
 • med hypertension
 • i tilfælde af neoplasmer af godartet eller ondartet art
 • udslæt på hud, vorter, mol;
 • børn under 1 år
 • med individuel overfølsomhed eller modtagelighed overfor allergier over for produkter eller stoffer indeholdt i en gasbind.

Korrekt påført bandage fremkalder normalt ikke irritation, rødme og kløe på huden.

Er det muligt at lave en host komprimere ved en temperatur

Det er værd at huske, at hvis patienten har en temperatur på mere end 37 grader, såvel som akutte inflammatoriske hændelser i kroppen, kan varmeforbindelserne ikke påføres: de kan fremkalde en stigning i varmen ved flere afdelinger. Derfor er det nødvendigt at måle temperaturen før påføring.

Der er dog nogle gadgets, der ikke er forbudt i nærvær af varme, for eksempel cottage cheese. Høstost har en positiv effekt på hosteprocessen, stimulerer udskillelsen af ​​sputum og stabiliserer kropstemperaturen. Denne behandlingsmetode kan anvendes selv i barndommen.

Effektive opskrifter

I begyndelsen af ​​sygdommen vil hjælpe tørre forbinding, samt honning og æblecider eddike. Med sygdomsprogression eller bronkitis påføres fugtig med opvarmningseffekt (for eksempel honning-vodka). Ved længerevarende og langvarige hosteangreb vil vegetabilsk olie hjælpe.

Komprimering bidrager til opvarmning af kroppen, blødgør tør spasmer, reducerer deres intensitet, men dens største effektivitet observeres kun i kombination med lægens ordinering.

Forbedring af sundhed kan mærkes den næste dag, i nogle tilfælde - selv efter et par timer.

Mest brugte lotion gennemblødt:

 • vodka;
 • sennep pulver;
 • honning;
 • hytteost;
 • kartofler;
 • sort radise saft.

Alle produkter kan blandes med hinanden og lave kombinationer.

Hovedbetingelsen for et positivt resultat er udvælgelsen af ​​ingrediensen under hensyntagen til sygdommen og typen af ​​hoste.

Til opvarmning

Opvarmningsforbindelser bruges ofte til hoste. Opvarmningseffekt har et stof Dimeksid. Dette stof desinficerer perfekt, lindrer ømhed og betændelse. I flydende form kan lægemidlet købes i apotekskæder, fortyndes en til to med vand. Den resulterende blanding opvarmes i et vandbad, hvorefter bandagen fugtes i det og skrues ud godt. Varmt materiale lægges på brystet, dækket af folie, terry tørklæde og indpakket i et tæppe.

Forbindelsen holdes i 40-50 minutter, så tørre kroppen med et håndklæde. Denne metode kan kun anvendes, hvis patienten ikke har nogen sygdomme i hjertet, blodkar eller nyrer.

Honningbaseret

Honning er et unikt produkt med mange gavnlige egenskaber. Honning komprimering er et effektivt og sikkert middel, der kan afhjælpe symptomerne på sygdommen.

Produktet kan kombineres med andre komponenter - mel, sennep, vodka, vegetabilsk olie. Massage med honning hjælper med at rense porerne, varme huden, forbedre sputumvæskning. Bandager baseret på det kan påføres på brystet og ryggen samtidig.

Eliminering af tør hoste

Følgende metoder vil tillade overførsel af tør hosteangreb til våde dem:

 • Kogte kartofler. Kartofler koges i deres uniformer, knæede med skræl. Den resulterende masse placeres i midten af ​​gazen, indpakket indeni, lægges på brystet og ryggen, dækket af cellofan og et varmt tørklæde. Opbevar indtil kartoflerne er afkølet (ca. 2-2,5 timer). En sådan komprimering, når hoste hjælper med at forbedre sputumafladningen på blot et par dage.
 • Hytteost hjælper med at klare stærke hoste. For at gøre dette bliver det lidt opvarmet, presset væsken indpakket i en bandage og anbragt på brystbenet natten over.
 • For at sikre en opvarmningseffekt anvendes gnidning. Forskellige produkter kan hjælpe med dette: honning, olie, alkohol og andre. God effekt med intense hosteangreb viste en hostekomprimering med vodka, honning og solsikkeolie kombineret i lige store mængder. Den resulterende blanding opvarmes, gnides i området mellem skulderbladene, dækket af polyethylen og holdes på kroppen hele natten.
 • Hos børn vil en flatbread lavet af majsolie, mel og honning bidrage til at forbedre sputumudladningen.
 • En glimrende opvarmningsblanding af tørt sennepspulver, radisejuice og honning, som blandes i lige store mængder, kan bidrage til at bekæmpe uproduktive spasmer.
 • Nogle gange er det nødvendigt at slippe af med det ubehagelige kvælende symptom på sygdommen så hurtigt som muligt. I folkemedicin bruger de ofte en effektiv komprimering fra en stærk hoste lavet af solsikkeolie, eddike, honning og sennepspulver. Alle ingredienser kombineres i samme forhold, blandet med mel, danner en kage, som er anbragt på brystbenet. Fra oven omslag med tæt materiale og et uldtørklæde, skal du forlade natten. Denne metode, ifølge mange patienter, behandler symptomerne om aftenen og kan anvendes selv i barndommen.
 • Med en lille hoste vil saltvand gadgets klare. For at gøre dette opløses 100 g almindeligt eller havsalt i en liter vand, fugtet med et bandage, placeret natten over i nakke- og brystområdet, dækket af polyethylen og et tørklæde på toppen.

Inden du bruger traditionel medicin, bør du konsultere din læge.

Under graviditeten

For at eliminere hoste opfordrer i graviditeten er det forbudt at bruge sennepplaster, opvarmningsprocedurer og banker. I dette tilfælde anvendes varme lotioner med stor omhu:

 • En af de sikre opskrifter er en dressing af kål med honning. For at gøre dette bliver kålbladet vasket, tørret, knæet med hænder, smurt med overfladen med honningmasse, placeret på sårområdet, fikseret med en film og opvarmet.
 • Cure cure vil også tillade lotion gennemblødt i løg-honning blanding. Løghovedet gnides på et rivejern, to spiseskefulde honning tilsættes, smurt på brystet, et bandage, polyethylen og et varmt håndklæde anbringes på toppen og derefter efterladt natten over.

Baseret på vodka og alkohol

Vodka og spiritus lotioner er normalt ordineret i voksenalderen. Sæt dem meget let. Til dette gøres bomuldsmaterialet fugtet i vodka eller alkohol, vrider ud, lægges på bagsiden, isoleres med plastik og et tørklæde og derefter fastgøres med en bandage.

Alkohæsekomprimering til voksne kan efterlades natten over. Det vil opvarme kroppen effektivt og håndtere symptomerne på kort tid.

Vodka dressinger kan laves til et barn ældre end 2 år. Til dette placeres en vodka-gennemblødt bandage direkte på halsen.

Baseret på fedt

Effektive hostekompresser er bandager baseret på animalske fedtstoffer, såsom badger. Dette produkt indeholder et stort antal næringsstoffer, har bakteriedræbende egenskaber, lindrer betændelse og kan bruges til tuberkulose, inflammation i bronchi og lungebetændelse, selv i barndommen.

Til madlavning skal du have to spiseskefulde fedt og samme mængde vodka og honning. Alle komponenter blandes, påføres stoffet, anbringes på brystet og tilbage og isoleres. Denne opskrift anvendes ikke ved forhøjede temperaturer.

Tørre og våde dressinger vil fremskynde helingsprocessen, lindre ubehagelige symptomer og lindre uproduktive hosteangreb. Men når man bruger traditionelle lægemidler, skal man sørge for ikke at anvende dem uden forudgående samråd med en specialist.

Typer af host komprimerer

Host kompressor er et effektivt middel til konservativ terapi brugt til behandling af smitsomme sygdomme. Det er i stand til at lindre betændelse på slimhinderne i ENT-organerne.

Komprimerer lindre hoste meget hurtigere end medicin, og samtidig har ikke bivirkninger. Ved korrekt brug af terapeutisk virkning vil det være mærkbart efter den første procedure. Derudover er de meget billigere end stoffer, fordi ingredienserne til at skabe dem er i hvert hjem.

Medicinsk egenskab af komprimerer ved hoste

Den terapeutiske virkning af hostekompresser opnås på grund af temperaturpåvirkningen på huden og vævene under den. Under indflydelse af varme udvider skibene, og blodcirkulationen accelereres. Som et resultat frigives antistoffer, der bekæmper virusen.

Komprimerer fungerer som følger:

 • øge mængden af ​​ilt, der kommer ind i stedet for betændelse;
 • lindre hævelse
 • fremskynde fjernelsen af ​​toksiner;
 • ødelægge patogener af sygdommen
 • eliminere betændelse;
 • lindre hovedpine og lindre følelsen af ​​svaghed;
 • forbedre kroppens overordnede tilstand.

Indikationer for brug komprimere

Den mest effektive hostekomprimering i kombination med lægemidler og metoder til traditionel medicin. Dette er et af de mest harmløse retsmidler, der kan behandles af gravide og småbørn.

Især god kompressor manifesterer sig i behandling af tør hoste. Allerede efter første brug begynder sputumudladning.

Komprimeres som en behandling mod hoste, der anvendes i nærvær af følgende sygdomme:

 • bronkitis;
 • ARI;
 • influenza;
 • betændelse i strubehovedet;
 • ondt i halsen;
 • lungebetændelse mv.

Kontraindikationer

Listen over kontraindikationer er ret lille, men det er stadig. Absolut kan ikke bruge kompresser til behandling af hoste, hvis:

 • er allergiske overfor enhver komponent af medicinsk udstyr;
 • kropstemperatur over 37 ° C;
 • akut periode med kulde;
 • Tilstedeværelse på stedet for pålægning af skader på huden (sår, ridser, revner), mol, vorter, dermatologiske sygdomme;
 • børnealder op til et år
 • hjertesygdomme og blodkar;
 • højt blodtryk
 • antibiotikabehandling;
 • Tilstedeværelsen af ​​kræft.

Hvis der ikke er sådanne kontraindikationer, kan du sikkert slippe af med hoste med kompresser.

Komprimeringsalgoritme

Fordelen ved en sådan hostrensning som komprimering er den nemme anvendelse. Den består af tre lag overlejret på hinanden igen:

 • Det indre lag af gasbind eller bandage, der er fugtet i det valgte værktøj og påføres direkte på huden.
 • Mellemlaget af ethvert materiale, der ikke tillader væskestrømmen: polyethylen, olieklud osv. Den påføres på det indvendige lag.
 • Det ydre opvarmningslag fra et håndklæde eller et tørklæde, som fixerer de foregående lag og styrker opvarmningseffekten af ​​midler.

Kompressen påføres på ryggen, halsen eller brystet, mens hjerteområdet altid skal forblive åben. Under proceduren skal patienten ligge i sengen, så hjertet og blodkarrene ikke modtager for stor belastning.

Host kompressor udført i henhold til følgende algoritme:

 • Bestemmes af hvilke ingredienser der vil blive inkluderet i stoffet. Alkohol kan kun bruges med tilladelse fra lægen.
 • Stedet hvor de vil anvende en komprimering, forbehandlet med vegetabilsk olie eller massageolie.
 • Lav en komprimering og læg den på det valgte sted, normalt i 30-40 minutter for at undgå forbrændinger.
 • Hvis kompressen overlades natten over, er den fastgjort med bandager eller et tørklæde for at undgå klemning af blodkarrene.
 • Når du har fjernet midlerne fra huden, skal du fjerne den resterende aktive ingrediens på den.
 • Smør det sted, hvor den medicinske facilitet, fugtighedscreme.

Efter at kompressen er fjernet, anbefales det ikke, at patienten går ud og står i udkastet. Det sted, hvor kompressen blev påført, skal du dække med en varm klud.

Typer af kompressorer til hoste

Der er flere opskrifter til kompresser. Ingredienser kan tjene: alkohol, honning, kål, kartofler, cottage cheese, vegetabilsk olie og meget mere. Hver patient kan finde den bedste opskrift under hensyntagen til deres egenskaber og egenskaber hos organismen.

Alkohol komprimerer

Alkohol komprimering er i stand til at klare hoste og eliminere ondt i halsen. Alkohol i sig selv virker som smertestillende og antiseptisk. Det har også en lokal irriterende virkning, som gør det muligt at bruge det som en komponent i opvarmning af kompresser.

Ethylalkohol er et farligt produkt, der kan forårsage hudforbrændinger. For at undgå dette er det fortyndet med kogt vand, urteafkog eller furacilin. Ved fremstilling af sådanne forbindinger har brug for:

 • bland alkohol med kogt vand i forholdet 1: 2, varme til en temperatur på 38 C;
 • fugt i den resulterende sammensætning af naturligt stof eller gasbind;
 • lidt klemme;
 • lægge et middel på patientens bryst eller ryg og undgå hjerteområdet
 • topdæksel med isolerende lag af polyethylen og uld;
 • Fix uelastisk bandage.

Hvis der ikke er nogen alkohol til rådighed, kan den erstattes med vodka med en styrke på 40 til 45 grader. I dette tilfælde skal forholdet mellem vand og vodka være 1: 3. Vodka dressinger har en mildere virkning end alkohol.

Typisk indfører alkoholpakning på 3 eller 4 timer. For børn, hvis hud er mere øm og brænder lettere, bør procedurens varighed ikke være mere end en halv time. Men hvis patienten føler sig ubehag, stoppes proceduren, og der påføres en fugtighedscreme på huden. Hvis huden efter en sådan procedure bliver rød, næste gang du bør reducere eksponeringstiden.

Honning ansøgning om hoste

Honning er et naturligt antiseptisk middel, som på grund af varme udvider ikke kun kapillærerne, men bidrager også til ødelæggelsen af ​​katarrale processer i halsen. Den består af mere end 100 nyttige stoffer, der forbedrer kroppens generelle tilstand. Honning dressinger anvendes i nærvær af ubehag i halsen. De bidrager til behandling af tør hoste, sputum tilbagetrækning og fjernelse af slim akkumuleret i bronchi.

Den mest populære hostekompressor er den måde, hvedning og sennep bruges på, da disse produkter findes i næsten ethvert hjem. Til fremstilling af applikationer er nødvendige: en spiseskefuld sennep og en spiseskefuld honning, der blandes til en homogen masse. Den resulterende sammensætning er for tyk og kan ikke absorberes i kompressen, så den fortyndes med en lille mængde vand.

Blandingen påføres derefter på en klud eller gasbind, dækket af vandtæt materiale og anbragt på patientens bryst. Proceduren varer ca. en halv time, men hvis patienten oplever ubehag, fjernes ansøgningen tidligere.

En anden opskrift indeholder et kålblad, der er gennemblødt i varmt vand. Honning er smurt på den, påført på brystet eller ryggen og fastgjort med en klud eller bandage.

Juice af sort radise, peberrod eller en knivspids salt forbedrer absorptionen af ​​honning, så afhjælpe med dem er mere effektivt. Men patientens tilstand skal overvåges nøje, da sandsynligheden for at få en forbrænding øges.

Hvis behandlingen er beregnet til et barn, er det bedre først at sikre sig, at han ikke er allergisk over for honning. For at gøre dette anbringes en lille mængde honning på håndleddet og efterlades i 10 minutter.

Hvis huden bliver rød, er barnet allergisk, og du kan ikke bruge honning applikationer.

Kartoffel wrap

Kartoffel er en allergivenlig grøntsag rig på vitaminer. Den indeholder carotenoider, fordelagtige sporstoffer, B-vitaminer og aminosyrer. Kogte kartofler forbliver varme i lang tid, hvilket gør det muligt at bruge det som en komponent i antitussiv komprimering. Et sådant middel opvarmer dybt kroppen og bidrager til udledning af sputum fra lungerne og er derfor en glimrende metode til behandling af uproduktiv hoste.

Til fremstilling af kartoffel ansøgning kræver flere kartofler, der koges direkte i uniformen. Uden at fjerne skrællen skal du knæde grøntsagen og tilføje en spiseskefuld alkohol, terpentin og samme mængde solsikkeolie. Bland alle ingredienser til glat. Derefter er det opdelt i to dele og skulptureret af dem pastiller, der hver især er pakket ind i gasbind. En kage er placeret på brystet, den anden på bagsiden og dækket af en klud. Denne procedure kan vare fra en og en halv til to timer.

Hvis ansøgningen er beregnet til et barn, kan terpentin og alkohol erstattes med honning. Denne komprimering kan være på børns hud hele natten.

For at forhindre en person i at blive brændt, skal kogte kartofler afkøle sig lidt. Og også fra overophedningen vil spare det sædvanlige terryhåndklæde, som du skal dække patienten, før du lægger ud af kartoffel tortillas.

Oliebaseret komprimering

Oliekomprimering betragtes som den sikreste, men samtidig effektiv til behandling af langvarig tør hoste. Olien trænger hurtigt ind i vævene i kroppen og holder varmen i lang tid. På grund af disse egenskaber anvendes det ofte som et middel til fortynding af sputum.

100 ml vegetabilsk olie opvarmes i et vandbad til 50 grader, et håndklæde eller gasbind foldet flere gange dyppes ind i det, og applikationer anbringes på de submandibulære lymfeknuder, ryg eller nakke. Top kompressen er dækket af et isolerende lag (fra ethvert materiale undtagen polyethylen) og bomuld, derefter fastgjort med bandager eller et tørklæde.

Denne komprimering er bedre at forlade natten over. Hvis dette ikke er muligt, skal proceduren under alle omstændigheder vare mindst tre timer.

Hvidløg, der tilsættes til olien, forbedrer sin antitussive og antiseptiske virkning. En komprimering kræver mindst fem tænder, som knuses og opvarmes sammen med olien i et vandbad.

Hvidløgsolering kan ikke holdes på kroppen i mere end 40 minutter, da hvidløg har en udpræget irritationsvirkning. For at undgå kløe efter proceduren, irriteret hud smurt med fugtighedscreme. Hvis rødmen kommer på huden, skal du anvende olie på den.